Over Brio

In 1990 is Brio BV opgericht. Een internationaal opererende organisatie die zich heeft toegelegd op hoogwaardige veevoeding, ingrediënten voor veevoeding en aanverwante producten en specialiteiten. In de loop der jaren is het pakket aan producten flink uitgebreid.

Brio heeft zich in samenwerking met haar partners, ontwikkeld tot specialist in melkpoeders voor jongvee. Een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid en groei van jongvee staat binnen onze organisatie centraal. Wij zijn continu bezig de kwaliteit van onze poeders te verbeteren en te waarborgen om uw jongvee van de beste melkproducten te voorzien. Wij werken hiervoor ook nauw samen met onze afnemers en leveranciers. Zo blijven we goed op de hoogte van de wensen van melkveehouders. We staan ook altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Brio BV werkt nauw samen met verschillende groothandels. Via deze groothandelaren leveren wij onze verschillende veevoeding voor uw jongvee. Heeft u speciale wensen voor de voeding van uw jongvee? Dan is het mogelijk om bij ons melkpoeder te laten maken dat hierop is toegespitst.

 

Interesse in één van onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op